Kortreist kvalitet og sirkulær energi
Urban Energi i kommunen
Seminar for varmerørleggere
Velkommen til ny runde med Urban Energi i 2020!

Tusen takk til alle som bidro til at Fjernvarmedagene Urban Energi 2019 ble de best besøkte noensinne!

Vi hadde med oss over 260 bransjefolk, innledere, politikere, studenter og miljøinteresserte fra inn- og utland - og et velfylt utstillerområde!

En spesiell takk går til vertskapet Agder Energi Varme, et av Norges mest framoverlente Urban Energi-selskaper - som fyller 20 år i år. Trykk her for å lese mer om hva de driver med!

Som alltid handlet 2019-utgaven å vise fram hele spekteret av hvordan Urban Energi kan spille en sentral rolle i det lavutslippssamfunnet vi bygger nå. Vi tar for oss alt fra rørene i bygget, lokaldemokratiets rolle og de store visjonene. Som alltid er grønn områdeutvikling og de innovative løsningene vi ser komme i markedet blant det vi legger vekt på.


Vi hadde med oss et knippe toppfolk fra både næringsliv og det offentlige, i tillegg til masse interesant stoff fra folk som står midt i der det grønne skiftet skjer, blant andre disse:
Et høydepunkt er alltid den uhøytidelige Grønn innovasjon-konkurransen, med jury på scenen og avstemming i salen, som i 2019 ble vunnet av BKK Varme. Det blir det mer av i 2020!

I menyene på denne siden finner du program og info om 2019-utgaven av Fjernvarmedagene Urban Energi. Liker du det du ser der, er det bare å holde av datoen til neste utgave:

Har du spørsmål om utstilling, program eller deltagelse på Fjernvarmedagene Urban Energi 2020, så send oss en epost!


På Fjernvarmedagene Urban Energi i 2018 lanserte vi vår allerede ikoniske "watteføk-t-skjorte", som mange sikret seg. Noen dager etterpå fikk den også prominient plass i høringene om nytt statsbudsjett på Stortinget: