Musikk til å bli sprek av

Aina
 
Aina Fredriksen er Personlig Trener og Instruktør i TRX ved Sportsclub Sarpsborg. TRX er styrketrening i alle faser ved hjelp av et apparat som består av to gummislynger. Disse er gjerne festet til taket og  benyttes til å gjøre ulike styrke- og kondisjonsøvelser ved bruk av egen kroppsvekt og gravitasjon.

Mange har savnet den spreke musikken til Aina fra Sarpsborg. Nå kommer albumet i nymastret og oppgradert versjon. Dancemusikken hennes fungerer utmerket til TRX og styrketrening. Stå på, og toppformen kommer innen rekkevidde !

Fra 2000 til 2013 har hun jobbet som Fengselsbetjent ved Bredtveit, Ravneberget, Halden, Kongsvinger, Fredrikstad, Bergen og Moss fengsel. Ved siden av å passe på de innsatte, hadde hun en rekke andre oppgaver innen opplæring av personell, fysisk trening og tolk i tysk og engelsk.

Sin første musikalske skolering fikk hun via orgelundervisning fra 4-5 års alder. Senere tok pop og rock over for Bach, og hun startet sitt første ”band” sammen med en venninne i 10 års alderen. Med besetningen trommer, sang og klarinett gjorde den unge duoen stor lykke på en skolefest med kjente og egne låter. Aina spilte også trommer i skolekorpset, og lærte seg noter.

15 år gammel ble hun nr 2 blant 30 i en talentkonkurranse i Fredrikstad. Dette ga støtet til at hun dro i gang rockebandet NIGHT VISION, som holdt sammen i 4 år.

Som 17-åring spesialiserte hun seg på Aerobic. Hun fikk sjansen som instruktør i “step” da hun var 19, har siden tatt en rekke kurs og eksamener som også gir lisens til å lære opp andre instruktører.

Hun ble oppdaget av Stein Ingebrigtsen som tipset sine gamle kolleger i Talent.as. Trond Nagell-Dahl og Arve Sigvaldsen produserte innspillingene  og alle sangene er skrevet spesielt for Aina av norske og svenske låtskrivere. Aina-musikken er full av trøkk og liv – og ypperlig egnet for deg som vil komme deg i enda bedre form. Du kan besøke Aina på Facebook.


TWEB 058 Original dance musikk
This text will be replaced